GasztroGarma

GasztroGarma

Karalábé leves

2015. december 22. - Garmacor

Ezt a levest nagyon szeretjük, így ma ezt csináltam meg. Talán ennél egyszerűbb leves nincs is.

Hozzávalók:

  • 2 nagy fej karalábé
  • 1 leveskocka
  • só, bors, liszt, zsiradék
  • tejföl
A karalábékat megmossuk és apróra kockázzuk, majd egy kevés zsiradékon feltesszük dinsztelni, majd kevés lisztet szórunk rá és rápirítunk. Felöntjük tetszés szerinti vízmennyiséggel, beledobjuk a leveskockát, sózzuk, borsozzuk. amikor megfőtt tejfölös liszttel behabarjuk és tálaljuk.



Értékelésem: 10/10

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrogarma.blog.hu/api/trackback/id/tr7518169921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása