GasztroGarma

GasztroGarma

Gombás-paradicsomos pirítós

2015. március 23. - Garmacor

Reggelire egyik nap megleptem a Maryt ezzel a kajával és azóta nem győzőm csinálni :)

Hozzávalók:

  •  20-25 dkg gomba
  • 1 fej hagyma
  • 2 cikk fokhagyma (ezt le lehet hagyni)
  • 140g sűrített paradicsom (ízlés szerinti mennyiség)
  • bazsalikom, oregánó, só, bors, petrezselyem, olívaolaj
  • 2-4 szelet pirítós kenyér
A gombát felkockázzuk majd egy kevés olívaolajon dinszteljük. Félúton hozzáadjuk az apróra vágott hagymát és a fokhagymát, majd tovább dinszteljük. Sózzuk, borsozzuk, bazsalikommal és oregánóval fűszerezzük ízlés szerint. Ha kész hozzáadjuk a sűrített paradicsomot és besűrítjük vele.
Amint kész a meleg pirítósra kanalazzuk majd friss petrezselyemmel díszítjük.
Ha nincs ötlet reggelire ez nagyom finom és könnyen elkészíthető :)



Értékelésem 9/10

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrogarma.blog.hu/api/trackback/id/tr7818169997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása