GasztroGarma

GasztroGarma

Tonhalkrém

2017. november 12. - Garmacor
Ma egy ilyen főzős nap lett, mindenféle kísérletek folytak a konyhában :) amíg a garnélát előkészítettem összedobtunk egy fincsi tonhalkrémet.

Hozzávalók:
  • 20-25 dkg tonhal konzerv
  • 20 dkg natúr krémsajt
  • 5-6 evőkanál Worchester-szósz
  • 1 teáskanál Sriracha csili szósz 
  • 1 csokor snidling
  • 1 negyed citrom leve
  • só, bors
A tonhalkonzerveket alaposan lecsöpögtetjük, majd egy tálban jól összekeverjük a sajtkrémmel. Hozzáadjuk a Worchester szószt, a Sriracha csili szószt, belecsavarjuk a citrom levét, sóval borssal ízesítjük. A végén hozzákeverjük az apróra vágott snidlinget és finom pirítós kenyérrel tálaljuk. Isteni előétel.



Értékelésem: 10/10

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrogarma.blog.hu/api/trackback/id/tr2318169799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása