GasztroGarma

GasztroGarma

Csülkös brassói aprópecsenye maradékból

2015. december 22. - Garmacor

Mivel sok csülök maradt (csak egy picit lőttem túl a mennyiséget) gondoltam csak lehet egy brassóit csinálni belőle :)Hozzávalók:maradék csülök hús1 kg burgonya3 gerezd fokhagyma1 kis paradicsomegy darab paprikasó, bors, pirospaprikaA megmaradt csülökhúst apróra felkockáztam, majd egy serpenyőbe…

Tovább

Házi húsos-tésztás zöldségsaláta

Itthon mindig mindenből marad, mivel nem vagyok képes kis adagokat főzni. Így ma egy salátához használom fel a csülökhúst, majd később új főétel is készül belőle :)Hozzávalók:  Barilla tészta (nagyobb cső vagy orsó alkalmas hozzá)uborka, kaliforniai paprika, lila hagyma, csemege kukoricamozzarella…

Tovább
süti beállítások módosítása