GasztroGarma

GasztroGarma

Csülkös brassói aprópecsenye maradékból

2015. december 22. - Garmacor

Mivel sok csülök maradt (csak egy picit lőttem túl a mennyiséget) gondoltam csak lehet egy brassóit csinálni belőle :)

Hozzávalók:

  • maradék csülök hús
  • 1 kg burgonya
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 kis paradicsom
  • egy darab paprika
  • só, bors, pirospaprika
A megmaradt csülökhúst apróra felkockáztam, majd egy serpenyőbe mellédobtam az apróra vágott paradicsomot és paprikát, a fokhagymát összenyomtam és az egészet újrasütöttem, zsiradék nem is kellett alá mert volt bőven a húson.Egy leheletnyi pirospaprikával színeztem. Közben az apró kockákra vágott burgonyát megsütöttem és a végén az egészet egybeforgattam. Nagyon finom lett és laktató. Jó sok házi savanyúval érdemes fogyasztani.



Értékelésem: 9/10

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrogarma.blog.hu/api/trackback/id/tr3318169919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása