GasztroGarma

GasztroGarma

Karamellizált lila hagymás krém

2017. november 15. - Garmacor
Újabb este újabb ízek, ma hagymával játszottunk. Isteni finom lett csak javasolni tudom!

Hozzávalók:
  • 3 fej lila hagyma
  • 20 dkg natúr krémsajt
  • 1 kis csokor petrezselyem
  • 1 teáskanál szárított kakukkfű
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • só, bors
A lila hagymát közepes méretű kockákra vágjuk, mint a pörkölt alaphoz. Teflonserpenyőben lassan süssük puhára az olívaolajon nagyon kis lángon, gyakran kevergetve. Sózzuk borsozzuk és hozzákeverjük a kakukkfüvet. Miután elkészült, hagyjuk kihűlni és hozzáadjuk a krémsajtot meg a friss petrezselymet, alaposan összekeverjük, sózzuk, borsozzuk ha igényli. Pirítósra kenve tálaljuk.



Értékelésem: 9/10

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrogarma.blog.hu/api/trackback/id/tr8318169795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása