GasztroGarma

GasztroGarma

Paradicsompaprikás tarja

2015. május 23. - Garmacor

Régóta szemezgettem ezzel a recepttel, így hát ma elkészítettem.

Hozzávalók:

  • 4 szelet sertéstarja
  • 25-30 dkg sertés darált hús
  • 1 nagyobb kaliforniai paprika vagy 2 kisebb pritamin paprika
  • 3 evőkanál paprikakrém
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 tojás
  • 1 csokor petrezselyem zöldje
  • zsiradék, só, bors, bazsalikom
Kiklopfoljuk a húst (itt teszem hozzá szerintem bármilyen szelet hús jó), majd fűszerezzük bazsalikommal, petrezselyemmel, sóval, borssal. Összekeverjük egy tálban a finom apróra kockázott paprikát, a tojást, zúzott fokhagymát, paprikakrémet a darált hússal. a hússzeletek egyik felére halmozunk a töltelékből és ráhajtjuk a másik felét. Kizsírozott tepsibe helyezzük, alufóliával letakarjuk és 170 fokos sütőben 60-80 percig sütjük. Levesszük róla a takarást és ha kell kicsit rápirítunk. Köretként bármit lehet hozzá szolgálni, de lehet csak kenyér vagy savanyúság is.


Értékelésem: 9/10

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrogarma.blog.hu/api/trackback/id/tr4418169967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása