GasztroGarma

GasztroGarma

Ménteleki pásztortokány

2017. március 05. - Garmacor

Szeretjük a tokányokat, így kinéztünk egy újat és elkészítettem, legalább ez megy nem úgy mint a sütemények :). Finom lett, kiadós.Hozzávalók:80 dkg sertéslapocka25 dkg gomba2 nagy vöröshagyma2 darab zöldpaprika1 darab paradicsom3 gerezd fokhagyma15 dkg húsos füstölt szalonnasó, bors, paprika, erős…

Tovább

Zöldséges tejfölös tőkehal

Mary imádja a halakat így ahogy a barátunk Viola Gábor a Jó Bácsi étteremből mondani szokta valami halat készítettünk. Finom lett érdekes ízvilág.Hozzávalók:60 dkg tőkehalfilé25 dkg burgonya1 kisebb padlizsánfél póréhagyma vagy 2-3 újhagyma15 dkg mozzarella1 kis pohár tejföl1 kisebb piros…

Tovább

Magyaros, pikáns burgonyaleves

Úgy gondoltam csinálok egy profi séf kaját így Széll Tamás receptjére esett a választásom. Ígéretesnek tűnt, és nem is csalódtam benne, tényleg pikáns. Egy egész picit az ízvilágomhoz igazítottam.Hozzávalók:1 nagyobb fej hagyma3 gerezd fokhagyma100g gyufatészta6-7 evőkanál kacsazsír1/2 paradicsom1/2…

Tovább
süti beállítások módosítása