GasztroGarma

GasztroGarma

Csúszás csirkecomb

2017. július 30. - Garmacor

Valami tartalmas kellett a túl könnyed leves után, erre esett a választás. Jó tanács az adag fele is kiadós nem kell ennyit csinálni, a falunak elég lett :P Isteni finom házi paradicsommal.Hozzávalók:8 felső csirkecomb (lehet filé is)1 dl száraz vagy gyöngyöző fehérbor40 dkg csiperkegomba5-6 gerezd…

Tovább

Magyaros karfiolleves paprikás galuskával

Mary kérte, megcsináltam. Könnyed nyári leves de semmi elgondolkodtató íz. Változatosságnak jó :)Hozzávalók:1 kisebb karfiol1 közepes sárgarépa1 közepes fehérrépa1 kis cikk zeller1 közepes hagyma1 csokor petrezselyem zöldje2 evőkanál lisztpirospaprika, só, zsiradékGaluskához:1 tojás1 evőkanál vaj…

Tovább

Paszulyleves ahogy anyutól tanultam

Életem egyik meghatározó étele ez a "paszuly" leves. Kis korom óta imádom ahogy anyu csinálja, így ideje volt megtanulni és nem veszni hagyni! Egyszerűen isteni!Hozzávalók:30 dkg zsenge zöldbab1 közepes paradicsom1 kötés petrezselyemzöld1 szál zeller levél1 kis fej hagymasó, olaj, liszt,…

Tovább
süti beállítások módosítása