GasztroGarma

GasztroGarma

Mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecombok

2017. április 23. - Garmacor

Kerestünk valami csirkéset, ezt találtuk és mivel minden hozzávalóját szeretjük megcsináltam. Fincsi lett nagyon, egyszerű elkészíteni és jó kiadós.Hozzávalók:6-8 darab csirkecomb (alsó-felső)~350 g tejföl1 evőkanál mustár1 lapos evőkanál ételízesítő4-5 gerezd fokhagyma1 dl olaj20 dkg reszelt…

Tovább

Garma féle penne all arrabiata

Nem volt itthon darált hús, Mary meg Bolognait szeretett volna, kint az idő meg katasztrófa volt, ezért az itthon fellelhető alapanyagokból ütöttem össze saját kútfőből egy pennét. Azt kell mondanom még én is meglepődtem olyan jó lett :PHozzávalók:30-40 dkg füstölt főtt szalonna15 dkg bacon…

Tovább
süti beállítások módosítása