GasztroGarma

GasztroGarma

Karalábéfőzelék, húsgombóccal

2016. február 14. - Garmacor

Nagyon szeretjük a karalábét, ezért ma főzelék volt terítéken. Nagyon ízletes.Hozzávalók:35 dkg darált hús2 evőkanál rizs1 tojás4 nagy karalábé2 közepes sárgarépaegy kis csokor petrezselyemzöld1 kis pohár tejfölsó, bors, ételízesítő, kevés cukor, zsiradékA rizst kicsit előfőzzük, majd összekeverjük…

Tovább

Tejfölös-mustáros csirkerakottas

Tartalmas ételt szerettünk volna, így erre esett a választásunk. Nagyon finom lett és igen egyszerű elkészíteni, ajánlom mindenkinek ha kell hirtelen valami.Hozzávalók:6-8 csirkecomb (alsó felső)50 dkg fagyasztott zöldségmix6-8 szem nagyobb burgonya400 gr tejföl2-3 darab csípős csilipaprika mustár,…

Tovább
süti beállítások módosítása