GasztroGarma

GasztroGarma

Tárkonyos töltött tojás

2015. december 31. - Garmacor

Egyik örök kedvencem marad ez az előétel. Édesanyám nagyon sokat csinálta nekünk kiskoromban.Hozzávalók:5-10 tojás1 fej hagymaegy doboz májpástétomtejfől, majonéztárkony, só, borsvaj, paprikakrém, mustárA tojásokat keményre főzzük. Amikor még langyosak megpucoljuk, félbevágjuk és a sárgáját egy…

Tovább

Gombás korhelyleves

Kíváncsi voltam erre a receptre amit az Erdélyi konyha magazinban találtam, és mivel minden hozzávaló alapanyag volt itthon, megcsináltam. Igen tartalmas leves.Hozzávalók:30 dkg savanyú káposzta25-30 dkg csiperkegomba15 dkg füstölt kolbász1 fej hagyma 1 evőkanál paprikakrémliszt, só, bors,…

Tovább
süti beállítások módosítása