GasztroGarma

GasztroGarma

Almával töltött palacsinta

2015. november 08. - Garmacor

Megszállt az ihlet, egyre bátrabban próbálkozom süteménnyel. Azt kell mondanom igen finom lett.Hozzávalók:4 nagyobb alma8 darab vastagabb palacsinta4 evőkanál vajas margarin (Vénus, Rama)1 kávéskanál fahély1 csipet só1-2 evőkanál keményítő10 dkg porcukor cukor izlés szerint Egy serpenyőben…

Tovább

Káposztás-kolbászos nokedli

Mivel mostanában annyit beszélnek a kolbászról, mi szeretjük, gondoltam nekiesek egy ilyen kajának és ez jó tartalmasnak ígérkezett. :)Hozzávalók:30 dkg liszt1 tojás1 dl fehérbor30 dkg savanyú káposzta30 dkg fűstölt kolbász1 vöröshagyma2 gerezd fokhagymasó, borsElkészítjük a nokedli alapot majd…

Tovább
süti beállítások módosítása