GasztroGarma

GasztroGarma

Brassói rakott káposzta

2015. május 10. - Garmacor

Mivel jómagam is erdélyi vagyok, gondoltam valami hazait készítek, ráadásul olyat amit még soha. Így született meg ennek a receptnek az elkészítése.Hozzávalók:1,5 kg sertéslapocka, vagy oldalas2 nagy vöröshagyma2-2,5 kg savanyú káposzta2,5 dl fűszeres paradicsomlé4 dl tejfől2 csokor friss…

Tovább

Cukkinis csirkecomb mustáros mártásban

Egy friss recept, cukkini barátoknak. Szeretek próbálkozni. Jó lett. :)Hozzávalók:60 dkg filézett csirkecomb1 póréhagyma1 nagy vöröshagyma4 közepes cukkini3-4 gerezd fokhagyma1 csokor petrezselyem zöldje1 kezeletlen citromzsiradék, só, borsAz öntethez: 1 dl tejszín10 dkg reszelt sajt2 evőkanál…

Tovább

Zöldbabos újkrumplileves

Egy igen finom könnyű leves újkrumpliból. Nekünk bejött :)Hozzávalók:25 dkg fagyasztott zöldbab (lehet friss is de akkor nagyon zsenge kell)50 dkg újkrumpli1 kisebb sárgarépa1 szál füstölt kolbász2 dl tejfölzsiradék, só, lisztFelrakjuk főni bő másfél liter sózott vízben a kockázott krumplit, a…

Tovább
süti beállítások módosítása