GasztroGarma

GasztroGarma

Csőben sült pulykás karalábé, tarhonyával

2015. március 21. - Garmacor

A huszárkonyha egyik ételét csináltam meg ma ebédre.Hozzávalók:60 dkg karalábé40 dkg pulykamell filé2 dl főzőtejszín1 kis evőkanál zsír (lehet vaj is) 2 evőkanál lisztsó, bors, olaj, vaj20 dkg tarhonya sajt és friss petrezselyem a tálaláshozCeruzányi csíkokra vágjuk a hámozott karalábét, majd 3 dl…

Tovább

Édesanyám savanyúja

Egyik legjobb recept ami a tárházamban megtalálható az egy savanyúság receptje. Nincs benne cukor, ecet, tartósító mégis isteni finom és nagyon jól eláll. Szeptemberben ideális eltenni, de ha van hozzávaló bármikor neki lehet esni :)Hozzávalók:3-4 gerezd fokhagyma1 fej jó nagyméretű karfiol…

Tovább
süti beállítások módosítása