GasztroGarma

GasztroGarma

Csorba húsgomboccal

2017. március 11. - Garmacor

Végre elkészítettem a legjobb levest amit ismerek, meg szeretek. Nagyon finom laktató erdélyi leves, anyukámtól tanultam, Mary is imádja.Hozzávalók:1/2 kg húsos sertéscsont3 közepes sárgarépa2 szál fehérrépa1 fej közepes hagyma1 kis zellergumó2 darab paradicsom2 közepes zöldpaprika1 citrom2-3 szál…

Tovább

Csorba zöldfűszerkeverék

A csorba alapvető hozzávalója, de szerintem sokrétűen fel lehet használni. Augusztusban szoktuk eltenni, kis üvegekbe. Nagyon markáns íze van és egyszerű eltenni.Hozzávalók:4 kötés petrezselyem zöldje4 kötés lestyán8 darab paradicsompaprika2 kötés zeller zöldje200g sűrített paradicsom3/4 liter víz…

Tovább
süti beállítások módosítása