GasztroGarma

GasztroGarma

Sárgarépás zellerkrém és csípős majonéz

2015. április 05. - Garmacor

Megosztanék 2 egyszerű de nagyszerű mártogatós receptet, hátha valakinek ízlenek az ilyenek, mint nekünk.Sárgarépás zellerkrém.Hozzávalók: 1 közepes zellergumó2 közepes sárgarépa3-4 gerezd fokhagyma1 csokor petrezselyem zöldjemajonéz (rajtad a döntés melyiket szeretnéd bolti vagy elkészíted)ha el…

Tovább

Temesvári borda

Egy régi kedvencét kérte ma a Mary ebédre, így elkészítettem :)Hozzávalók: 4-6 szelet csont nélküli hosszúkaraj10-15 dkg húsos bacon szalonna50 dkg zöldbab (sárga vagy zöld hüvelyű)1 fej hagyma2-3 gerezd fokhagyma 2 dl tejföl1 csokor friss petrezselyemzsiradék, só, bors, pirospaprika, lisztA bacon…

Tovább

Legényfogó leves

Egy tartalmas sok zöldséget tartalmazó ízorgia a következő leves, amit nagyon szeretek csinálni.Hozzávalók:2 nagy fej vöröshagyma 20 dkg zöldség vegyesen: sárgarépa, zeller, petrezselyemgyökér20 dkg zöldborsó20 dkg gomba (csiperkét használok)30 dkg csirkemell30 dkg csirkemáj2 dl főzőtejszín (Cserpes…

Tovább
süti beállítások módosítása